Publicador de continguts

Ambient immillorable durant les curses per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua

El passat diumenge dia 26, i coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el 22 de Març, vam ser presents a diferents curses arreu del territori amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables, promocionar l’esport, participar en activitats dels municipis on som presents i distribuir aigua de la xarxa d’abastament, tant a corredors i corredores durant els avituallaments com als assistents i voluntaris que van fer possible una jornada plena de solidaritat i bon ambient.

El matí de diumenge va començar amb el tret de sortida, des de Calella, de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme de la que Sorea va ser patrocinador oficial. Un recorregut de 21 kilòmetres pels municipis de Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Calella. Un total d’11 corredors, professionals d’Agbar, van superar els 21 kilòmetres, mentre que 4 runners més van apostar per l’alternativa: la cursa dels 5 kilòmetres. La nostra enhorabona als finishers! A més, en acabar la Mitja, Francesc Mayné, director general de Sorea, va lliurar els trofeus als atletes guanyadors en la categoria femenina i masculina.

A Valls s’iniciava la Caminada Solidària “Fan del Lluís” en la que els participants recorrien 15 kilòmetres pel municipi per una bona causa: recaptar diners per la lluita contra la Laminopatia. 576 persones van participar en la caminada i s’ha aconseguit una recaptació de 2.100 euros. Gràcies per la vostra solidaritat!

Una mica més tard, a les 11.00 hores, començava la Cursa de l’Aigua de Calafell. Una jornada familiar, també solidària, en la que els petits van participar en les diferents curses per categoria i els més grans van posar el punt final amb un recorregut de 5 kilòmetres. Els companys Francesc Raulet, Marc Serra i Cristian Guerrero, classificats per aquest ordre, van ser els tres primers treballadors de la companyia en creuar la meta. La finalitat d’aquesta cursa era recollir fons per la Fundació Síndrome de Dravet, una malaltia que pateix en Martí, un veí de Calafell de 10 anys. Ell va ser l’encarregat d’encetar la cursa dels 5 kilòmetres, corrent uns metres de la mà dels seus pares i amics. Felicitats a tots els corredors i corredores, petits i grans!

Finalment, volem destacar la participació voluntària de treballadors i treballadores de Sorea i també d’alguns dels seus familiars durant les curses celebrades aquest passat diumenge. Moltes gràcies per la vostra implicació i ajuda!